Skip to main content
DuyurularHaberler

2023 Yılı Teknik Destek Programı Mart-Nisan Dönemi Satınalma Duyurusu – SÜRE UZATILDI

By 22 Mayıs 2023Haziran 5th, 2023No Comments

Teknik Destek Projeleri Teklif Toplama Usulü Hakkında:
Doğu Marmara Kalkınma Ajansı 2023 Yılı Teknik Destek Programı Mart-Nisan dönemine ait başarılı projelerin satın alma işlemleri ekte sunulan içerikler doğrultusunda yapılacaktır.
Aşağıda verilen proje listesinin yanında yer alan eğitim/danışmanlık içeriklerinde projelere ait gerekli bilgiler ve talep edilen unsurlar yer almaktadır.
Teklif metinlerinin sunulan formatta Ajansa gönderilmesi için son tarih 04.06.2023 Pazar günü saat 23.59’dur. Bu tarihten sonra gelen teklifler dikkate alınmayacaktır.
Teklifler, satinalma@marka.org.tr e-posta adresine her bir proje faaliyeti için hazırlanmış olan teklif vermeye davet mektubundaki formatta KDV dâhil olarak gönderilmelidir.
Proje başına sağlanabilecek destek tutarı her bir öncelik için aşağıda belirtilmiş olup tekliflerin bu rakamları aşmayacak şekilde gönderilmesi gerekmektedir. Her bir projenin hangi öncelik kapsamında destekleneceği şartname içeriklerinde mevcuttur.
• Öncelik 1 – Azami 200.000 TL (KDV Dâhil)
• Öncelik 2 – Azami 200.000 TL (KDV Dâhil)
• Öncelik 3 – Azami 200.000 TL (KDV Dâhil)
• Öncelik 4 – Azami 200.000 TL (KDV Dâhil)
• Öncelik 5 – Azami 200.000 TL (KDV Dâhil)
• Öncelik 6 – Azami 50.000 TL (KDV Dâhil)
• Öncelik 7 – Azami 50.000 TL (KDV Dâhil)
• (TR42/TD/22/0095 referans numaralı proje için verilecek teklif tutarı KDV dâhil 120.000 TL’yi aşmamalıdır.)
NOT 1: Eğitim veya danışmanlık hizmetini sağlayacak tekliflerde uzmanın ilgili proje için talep edilen özelliklere sahip olduğunu gösteren özgeçmişi sunulmalı, sunulacak özgeçmişler 2 sayfayı geçmemelidir.
NOT 2: Teklif sunan firmaların ve sunulan özgeçmişlerin talep edilen nitelikleri karşılama durumunun daha net ve somut bir şekilde değerlendirilebilmesi için aşağıdaki hususlara dikkat edilmesi gerekmektedir:

  • Tekliflerle birlikte özgeçmişlerde belirtilen hususların destekleyici belgelerinin de sunulması
  • Eğitim veya danışmanlık hizmeti sağlayacak firma / uzmanda aranan şartların maddeler hâlinde (mümkünse tablo hâlinde) yoruma mahal bırakmayacak şekilde somutlaştırılması
  • Eğitim veya danışmanlık hizmeti sağlayacak firma / uzmanda aranan şartların sunulan özgeçmişlerde görülür şekilde işaretlenmesi
  • Sunulan özgeçmişlerde, teklif verilecek proje ile ilgili olmayan kısımlara yer verilmemesi veya ayrı bir bölümde yer verilmesi

Fiyat teklifi her bir proje için ayrı ayrı verilecektir. Teklif mektubunda firmanın açık unvanı, teklif tarihi, firma kaşesi ve yetkili imzası mutlaka olacaktır. Teklif mektubuyla birlikte ilanda yayınlanan şartnamenin de kaşeli ve imzalı hâlinin idaremize elden verilerek veya  0 262 332 01 45’e fax çekilerek veya satinalma@marka.org.tr  adresine mail gönderilerek Ajansımıza sunulması gerekmektedir.

Birden fazla uzmanın görev almasını gerektiren her proje teklifi için, hangi uzman ya da uzmanların projenin hangi kısımları için hizmet sağlayacağı net bir şekilde belirtilmelidir.

Teklifler gerçek kişiler tarafından da verilebilir.

Ajans, sunulan özgeçmişleri ve fiyatları değerlendirerek doğrudan satın alma yöntemi ile satın alma yapacaktır. Verilen tekliflerin değerlendirilmesinde fiyat unsuru tek kıstas sayılmayacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Sıra Nu.Referans NoBaşvuru Sahibi AdıProje AdıEğitim/Danışmanlık İçeriğiTeklif Vermeye Davet MektubuÖzgeçmiş Formatı
1TR42/23/TD/0011KOCAELİ TİCARET ODASIİHRACAT HEDEFLİ BÜYÜME STRATEJİSİNDE KOBİLERİN ETKİNLİĞİNİN ARTIRILMASI Eğitim/Danışmanlık İçeriği için tıklayınız. Davet Mektubu için tıklayınız.  Özgeçmiş Formatı için tıklayınız.
2TR42/23/TD/0012KOCAELİ SANAYİ ODASIKOCAELİ SANAYİNDE DİJİTAL DÖNÜŞÜM Eğitim/Danışmanlık İçeriği için tıklayınız.  Davet Mektubu için tıklayınız. Özgeçmiş Formatı için tıklayınız.
3TR42/23/TD/0013SAKARYA TİCARET VE SANAYİ ODASIİMALAT SEKTÖRÜNDE DİJİTAL OLGUNLUK SEVİYESİNİN BELİRLENMESİ VE DİJİTAL DÖNÜŞÜM YOL HARİTASI PROJESİ Eğitim/Danışmanlık İçeriği için tıklayınız.   Davet Mektubu için tıklayınız. Özgeçmiş Formatı için tıklayınız.
4TR42/22/TD/0095GEBZE TİCARET ODASIGEBZE BÖLGESİ DİJİTAL DÖNÜŞÜM CHECK-UP ÇALIŞMASI Eğitim/Danışmanlık İçeriği için tıklayınız.   Davet Mektubu için tıklayınız. Özgeçmiş Formatı için tıklayınız.
5TR42/23/TD/0008YALOVA İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜYALOVA’DA KIRSAL KALKINMADA İLK ADIMEğitim/Danışmanlık İçeriği için tıklayınız.  Davet Mektubu için tıklayınız. Özgeçmiş Formatı için tıklayınız.