Skip to main content
Duyurular

2022 Sektörel Performans Değerlendirme Ödül Organizasyonu

By 29 Eylül 2022No Comments

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’nın (MARKA) bölgesel ortak olarak desteklediği Sektörel Performans Değerlendirme Organizasyonu için başvurular alınmaya başladı.

Marmara Bölgesi’nde faaliyet gösteren başarılı sanayi kuruluşlarının ödüllendirilmesi amacıyla bu yıl 15’ncisi düzenlenen “Sektörel Performans Değerlendirme” ödül organizasyonu için başvuru süreci devam ediyor. Organizasyonun amacı; ülke ekonomisine katkı sağlayan firmaların ödüllendirmenin ötesinde, firmaların kendilerini, kendi sektörlerinde kıyaslayabilmelerini sağlamaktır. Katılan firmalar, 7 ayrı kategoride değerlendirilmektedir. Kriterlerimiz: Verimlilik, Yenilikçilik ve Markalaşma, Finansal Sonuçlar, Dış Ticaret, Topluma Katkı, İstihdam, Çalışanların Geliştirilmesi ve Bilinçlendirilmesidir.

Bu yıl 15’cisi düzenlenmekte olan organizasyon, firmanız için tanınma ve prestij imkanı sağlayacaktır. Katılımcı firmaların en önemli kazanımlarından biri de; Price Waterhouse Coopers ve Doğu Marmara ABİGEM A.Ş. işbirliği ile hazırlanan geri bildirim raporudur. Firmalar bu rapor ile iyileştirmeye açık alanlarını görebilecek ve sektörlerinde kendilerini kıyaslama ve eksikliklerini giderme imkanı bulabileceklerdir.

Organizasyonun Çözüm Ortakları; Price Waterhouse Coopers Türkiye, Kocaeli Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV), Doğu Marmara ABİGEM A.Ş., Major Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik Hizmetleri, Medya Ortağı; Dünya Gazetesi ve Bölgesel Ortakları; Doğu Marmara Kalkınma Ajansı, İstanbul Kalkınma Ajansı, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı, Güney Marmara Kalkınma Ajansı ve Trakya Kalkınma Ajansı’dır.

Son başvuru tarihi 4 Kasım 2022 olan organizasyona başvuru için; www.sektorelperformans.org web sitesi üzerinden online olarak firmanızın 2020 ve 2021 yılı değerlerinizi doldurmanız yeterlidir.

Detaylı Bilgi: www.sektorelperformans.org adresinden temin edilebilir.

Ayrıca sorularınız için;

Aydolu Yıldırım-ABİGEM A.Ş.-Tel: 0262 323 08 56 – eyildirim@abigemdm.com.tr, 315 80 55 – 315 80 57,  dila@kosano.org.tr